Testimonis

Dansa Creativa Lliure


"Llevo varios años disfrutando de las clases de danza de la Mireia, 
tanto en grupo como a nivel individual, y para mí es un espacio en donde 
poder 'volver a mí'. Con la música maravillosa que escoge, sus 
propuestas y su presencia, puedo escucharme profundamente a traves del 
cuerpo y conectar con como me siento, que necesito, hacia donde quiero 
ir... Me permite explorar facetas desconocidas dentro de mi y con esto, 
tengo la sensación de haber crecido e integrado más mis luces y mis 
sombras! Gracias por este acompañamiento tán sanador y creativo."
 
 Sophia Style.  
www.mujerciclica.com

"Sophia Style"


"Els dimarts al matí és per a mi un moment especial: vaig a ballar amb la Mireia i tot un grup de dones...La dansa m'ajuda a viure el moment en el que estic immersa i fer-me'n conscient. Em convida a experimentar...em diverteix, em torna a la nena que també sóc. El meu cos s'expressa i jo... a través d' ell: és tot un plaer.Gràcies Mireia,"


Pepa Palau"Pepa Palau"


Música i Moviment per embarassades, mares, nadons i nens

                                       
"Les sessions de la Mireia estan plenes de màgia... és un lloc on gaudir del teu nadó amb tots els sentits, on la música et fa prendre consciència de les teves emocions, on pots compartir amb les altres mares: pors, dubtes, inquietuds...

Un lloc on trobar-te i trobar-lo, per enfortir vincles, per fugir de la voràgine del dia a dia... on de vegades sembla que el temps es pari...

És un temps per a tu i per a ell, íntim , conscient i dedicat.

I tot això gràcies a la Mireia , que amb la seva professionalitat, el seu somriure encomanadís i la seva escolta activa, fa que les coses flueixin..."

Irene, Bruna i Bernat

L'Irene va venir embarassada d'en Bernat. Ella i el seu petit han experimentat la música i el moviment des de el ventre, un cop nascut, continua ballant i cantant amb ell els dimecres al matí. També ho va fer amb la Bruna. Totes dues compartien el seu espai de màgia els dimecres a la tarda amb les sessions de Música i Moviment per mares i nens."La Clara sempre ens saluda amb un gran i efusiu HOLA!!"
"L'experiència amb Mamacrea ens ha ajudat, a mi i a la Clara,   a experimentar, jugar i disfrutar amb nous elements sensorials: el color, la llum, el so i el moviment"
"La Miren i la María venen els dijous a ballar, a cantar, a jugar i a riure com amigues, com a mare i com a filla"

" Què fem...? Ballem, riem...i toquem els estels plegades!
 Nosaltres disfrutem molt, ja ho saps.
Gràcies a tu per tirar endavant aquest espai, és una sort poder compartir aquests moments tots plegats, i tant a prop de casa! "

Maria i Miren 
"Moure el meu cos i a l'hora deixar que el meu fill descobreixi el seu, ens fa disfrutar i gaudir del vincle que ens uneix" 

 Deborah, Roger i Guillem"La Deborah ha vingut a ballar i cantar embarassada d'en Guillem, i també quan va nèixer, i amb en Roger a les tardes "
MARIA i MARGARIDA educadores aules nadons i caminants de l'escola bressol Mar i Cel:

"Com a tutora de nadons i tenint en compte que en aquesta etapa el tacte és el seu sentit més desenvolupat i amb els jocs de falda i els massatges  com activitats del dia a dia ja posem en pràctica, amb les teves sessions de dansa i el fet de ballar cos a cos, fa que hi hagi un vincle afectiu que enforteix la relació entre l'educadora i l'infant,  compartint aquests moments corporals i visuals, m'han fet sentir i viure moments ​únics, d'acceptació i estima per part de l'infant i crec que ens ha enriquit mútuament a nivell afectiu, sensorial i motriu.
Pel que fa al grup de caminants, hem observat diferències entre la primera i la última sessió. Hi han hagut infants que al principi observaven sense participar directament de l'activitat, però ​que estaven connectats amb la mirada o un petit moviment i això ens deia que a la seva manera ja hi estava participant, també som conscients que s'ha de donar  temps a cada infant per tal que agafi confiança.
Pensem que nosaltres com educadores som un model i durant les sessions tenim un paper important, hem de viure aquests moments amb entusiasme i sintonitzar i transmetre les nostres vivències i la nostra alegria al grup, ja que l'infant interioritza tota la informació que rep .
També creiem que amb aquestes sessions:

- els infants han descobert moviments nous i noves formes de relació tant amb els companys com amb els adults.
-han conegut sons i ritmes nous, eines que fan que explorin la seva creativitat i auto coneixement i per tant eduquen l'oïda.
-hem observat amb satisfacció fases diferents en el seu llenguatge corporal: inquietud, sorpresa i alegria.
-Ens ha enriquit mútuament a nivell sensorial, afectiu i motriu.
- Com a educadores reafirmem la importància del llenguatge del cos i el moviment en aquestes etapes de la infància."

Comentaris